Ekstremmørtel 0.6 S

Varenr: 1176020

Overblik:

Sprøjtbar Ekstremmørtel til beklædning af f.eks. metalvægge. Anbefales kun til projekter hvor der bruges sprøjtemaskine

375,25 Kr
Antal:

Beskrivelse:

Gazelle Ekstremmørtel 0.6S er en sprøjtbar fiberarmeret specialmørtel til brug både inde og ude. Benyttes hvor ekstra styrke og fleksibilitet er nødvendig, f. eks til beklædning af metalvægge. Gazelle Ekstremmørtel 0.6S Har de samme gode egenskaber som Gazelle Ekstremmørtel EAC IIIv, men indeholder færre polypropylenfibre, hvilket gør den mere velegnet til opgaver, hvor den skal sprøjtes på. Gazelle Ekstremmørtel  0.6S kan sprøjtes på i lag fra 2 mm op til 20 mm. P.g.a. det høje indhold af polypropylenfibre revner produktet ikke efter afhærdning, men forbliver stabilt selv ved stærke rystelser samt temperaturudsvingninger. Gazelle Ekstremmørtel  0.6S er vandafvisende, frostsikker og diffusionsåben.

Gazelle Ekstremmørtel  0.6S hæfter på stort set alle kendte byggematerialer. F.eks.:

  • Isoleringsmaterialer
  • Træ
  • Metal (trådnet, plader, stænger)
  • Glas
  • Net
  • Fiberdug
  • Tegl

Forbruget ligger på ca. 1,5 kg pr. m² pr. mm.

Til beklædning af metalvægge, isoleringsmaterialer og til sikring af udsatte steder, såsom sokler, skal man regne med en tykkelse på 8–12 mm.

Ved reperation og udjævning af revnet/eroderet murværk kan man nøjes med et lag på 2-3 mm på det tyndeste sted. Man skal dog regne med et højere forbrug ved udjævning af huller. Huller på op til 4-5 cm kan repareres i en arbejdsgang.

Sprøjtbar Gazelle Ekstremmørtel 0.6 S anbefales kun til store opgaver, hvor det er nødvendigt at bruge sprøjtemaskine. Til mindre opgaver anbefales Gazelle Ekstremmørtel EAC III v

Farve: Grå

Indhold: 19kg

You may also interested in this/these product(s)