Isolering

Isoleringssystem

Med de stadigt stigende energipriser, bliver efterisolering mere og mere aktuelt. Vi har derfor udviklet et isolerings system, til brug med forskellige isoleringsplader (Rockwool, Polystyren, Pir eller lignende). Systemet har med succes været anvendt i mere end 30 år. Det udmærker sig ved et mindre materialeforbrug samt færre arbejdsgange p.g.a. de specielle fiberarmerede produkter.

 

Gazelle Uni-klæb (1)

Fiberarmeret klæber, der bruges til opsætning/nedlægning af isoleringsmaterialer, klinker, marmor etc. på murværk og beton ude og inde.

 

Gazelle Termopuds (2)

Fiberarmeret specialpuds der bruges på udvendige isoleringsmaterialer. De mange fibre i pudsen betyder at der ikke opstår revner i mellem de enkelte isoleringsbatts. Det er dog en god ide at forstærke hjørner ved vinduer og døre med fiberdug. Overfladen kan stå som den er, pudses med en af Gazelles facadepudser eller beklædes med murstensskaller/kalksandstensskaller.

 

Gazelle Ædelpuds (3)

Dekorativ overfladepuds med eller uden fibre. Pudsen kan både bruges udvendig og indvendig.

 

Andre Gazelle Overflader:

StrukturpudsCemkalko

 

Danteam Gazelle Fiberbeton ApS  -  Frøbjergvej 52, 5560 Aarup  -  Tlf: 66 15 94 45  -  E-mail: info@gazelle-fiberbeton.dk