kombinationsmørtel

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks

 

Baggrundsinformation: Gazelle har siden starten af 80'erne leveret Termopuds og Kombinationsmørtel til Jysk Kalksandstensfabrik A/S under navnene jk-kombimørtel og jk-fiberarmeret specialpuds. Produkterne er indgået som en del af JK's Kalsanit og Kalsalux murstenskal byggesystem. 

JK skiftede i 2005 navn til Xella Danmark og skallerne forhandles nu under navnet SILKA Skaller. Læs mere om skallerne her: Xella Danmark

Gazelle Termopuds kan lægges direkte uden på isoleringselementer uden nogen forbehandling. Det kan stå alene som den færdige overflade, eller bruges som underlag for murstensskaller, kalksandstensskaller eller en af Gazelles almindelige facadepudser. 

Gazelle Kombimørtel er beregnet til opsætning af murstensskaller, kalksandstensskaller, natursten og klinker. Mørtelen er primært beregnet til udendørsbrug, men kan også bruges indendørs. Det er en kombinationsmørtel, der i en og samme arbejdsgang fungerer som opsætningsklæb og som fuge.

 Produktinformation:  Gazelle Termopuds, Gazelle Kombimørtel

Web butik: Gazelle Termopuds, Gazelle Kombimørtel

 

 

 

Danteam Gazelle Fiberbeton ApS  -  Frøbjergvej 52, 5560 Aarup  -  Tlf: 66 15 94 45  -  E-mail: info@gazelle-fiberbeton.dk