Termopuds

Varenr: 1120020

Overblik:

Gazelle Termopuds indeholder en stor mængde fibre, som gør den særdeles velegnet oven på isoleringselementer (ude og inde, samt til pudsning af mure der er i dårlig stand (små revner etc.).

308,75 Kr
Antal:

Beskrivelse:

Gazelle Termopuds er en fiberforstærket puds til brug på udvendige isoleringselementer.

På grund af det høje indhold af fibre, kan pudsen tåle store udsving i temperatur, tryk og rystelser uden at revne. Overfladen bliver lige så hård som mursten og er brandsikker ved et lag på minimum 10 mm.

Gazelle Termopuds er desuden yderst velegnet til reparation af eroderet, revnet og ødelagt murværk, som har behov for en helt ny overflade, eller til reparation af mindre revner/sprækker (op til 10 mm).

Gazelle Termopuds kan også bruges som underlag for murstensskaller, kalksandstensskaller eller en af Gazelles almindelige facadepudser.


Gazelle Termopuds består af cement samt konsistensgivende, hærdningsregulerende og vandafvisende tilsætningsstoffer. Pudsen er forstærket med polypropylenfibre. Gazelle Termopuds er vandafvisende, frostsikker og diffusionsåben.

Farven er som udgangspunkt lysegrå, men Termopuds kan også leveres i hvid eller specialfarve ved bestillinger på over 500kg. Ring eller skriv for at høre nærmere og få oplyst en pris.

Indhold: 19kg

You may also interested in this/these product(s)