Egeskovslot

Renovering af Galleri Ahlefeldt på Egeskov slot. Galleriets facade var stærkt eroderet med mange afskallede mursten.

Galleriets facade trængte hårdt til renovering. Det havde tidligere været malet med en plastikmaling, som skallede af. Der var desuden mange ødelagte og smuldrende mursten. Løsningen blev en sandblæsning og reparation af alle de store huller med Gazelle Ekstremmørtel. Derefter fik hele væggen et tyndt lag Ekstremmørtel for at forhindre fremtidige afskalninger. Så fulgte et lag Gazelle Ædelpuds med fibre, og til sidst blev det hele malet med specialfarvet Gazelle Cemkalko.

Læs mere om Egeskov og Galleri Ahlefeldt her: Galleri Ahlefeldt

 

Gazelle Ekstremmørtel EAC III v:  Gazelle Ekstremmørtel EAC III v er en fiberarmeret specialmørtel til brug både inde og ude. Benyttes hvor ekstra styrke og fleksibilitet er nødvendig. For eksempel som murforstærkning på steder der er hårdt udsat for trafik eller vejr. På grund af det høje indhold af fibre revner produktet ikke efter afhærdning, men forbliver stabilt selv ved stærke rystelser og temperatursvingninger.

Gazelle Ædelpuds med fibre:  Gazelle Ædelpuds er en dekorationspuds til brug på vægge både inde og ude. Den leveres med eller uden fibre. Fibrene nedsætter risikoen for revnedannelser og benyttes hvor ekstra styrke og fleksibilitet er nødvendig.

Gazelle Cemkalko Murmaling:  En miljøvenlig cementbaseret murmaling som bevarer den oprindelige vægstruktur. Malingen kan bruges både inde og ude. Særlig velegnet til "kalkning" og til at komme på limfarvede vægge.

Produktinformation: Gazelle Ekstremmørtel, Gazelle Ædelpuds med fibre, Gazelle Cemkalko.

webbutik:  Gazelle Ekstremmørtel, Gazelle Ædelpuds med fibre, Gazelle Cemkalko.